5 SIMPLE TECHNIQUES FOR حد انتظار بیماری سل

5 Simple Techniques For حد انتظار بیماری سل

5 Simple Techniques For حد انتظار بیماری سل

Blog Article

کودکانی که به بیماری سلیاک مبتلا هستند علائم مختلفی دارند. یکی از اصلی‌ترین علائمی که ممکن است در فردی که به سلیاک مبتلا است نشان داده‌شود، رشد کم است.

با توجه به همه‌ی موارد ذکر‌شده دقت‌کنید که بیماری سلیاک به صورت ارثی در خانواده‌ها ممکن است دیده‌شود، به همین دلیل اگر فردی در خانواده‌ی شما سلیاک داشته‌باشد، از پزشک خود بخواهید که برای شما نیز آزمایش‌های لازم را انجام‌دهد. همچنین اگر شما یا فردی در خانواده یک عامل خطر برای بیماری سلیاک، مانند دیابت نوع ۱ دارید، از پزشک خود نیز بخواهید که آزمایش‌های لازم را برایتان انجام‌دهد.

متاسفم براتون به چند دلیل: ۱_تاهیونگ اشتباهه درستش تهیونگه ۲...

[۶۰] آزمایش خون برای تشخیص آنتی‌بادی‌ها دقیق یا حساس نیست، بنابراین توصیه نمی‌شود.[۶۱] سل نهفته[ویرایش]

در این مقاله از آدوراطب، سعی کردیم به طور کامل به سؤال «بیماری سل چیست؟» پاسخ دهیم تا با مشاهده هرکدام از علائمی که در بالا به آن‏‌ها اشاره شد، مانند: سرفه‌های شدید، تب و لرز و عرق شبانه، سریعاً برای تشخیص بیماری سل به پزشک مراجعه کنید. افرادی که به بیماری‌های ضعف سیستم ایمنی مانند: ایدز مبتلا هستند و افرادی که سابقه ارتباط با فرد مبتلا به سل را داشته‌اند، باید نسبت به این علائم حساس‌تر باشند.

افراد مبتلا به بیماری سلیاک غیر واکنشی ممکن است بیماری‌های دیگری مانند باکتری در روده‌ی کوچک (رشد بیش از حد باکتری)، کولیت میکروسکوپی، عملکرد ضعیف پانکراس، سندرم روده‌ی تحریک پذیر یا عدم تحمل به دی ساکاریدها (لاکتوز و فروکتوز) نیز داشته باشند.

[۷] افراد مبتلا به عفونت نهفته نیز درمان می‌شوند تا از ابتلای آن‌ها به بیماری سل فعال در آینده جلوگیری شود.[۷۳] سازمان بهداشت جهانی درمان با مشاهده مستقیم را توصیه می‌کند. در این روش درمانی، ارائه‌دهنده مراقبت‌های بهداشتی، مصرف دارو توسط فرد را مشاهده می‌نماید. هدف، کاهش تعداد افرادی است که آنتی‌بیوتیک‌ها را به‌طور مناسب مصرف نمی‌کنند.[۷۴] با این حال، شواهد برای حمایت از درمان با مشاهده مستقیم، ضعیف است.[۷۵] روش‌هایی که به مردم یادآوری می‌کند که درمان بسیار مهم است، مؤثر می‌باشند.[۷۶] شروع جدید[ویرایش]

خطر فعال شدن مجدد با سرکوب سیستم ایمنی افزایش می‌یابد، مانند آنچه که از آلودگی به اچ‌آی‌وی ناشی می‌شود. در افراد مبتلا به «مایکوباکتریوم توبرکلوزیس» و اچ‌آی‌وی، خطر فعال‌شدن مجدد به ۱۰٪ در سال افزایش می‌یابد.[۱] مطالعاتی که از طرح‌های دی‌ان‌ای نژادهای «مایکوباکتریوم توبرکلوزیس» استفاده می‌کنند، نشان می‌دهند که عفونت مجدد باعث عود سل بیشتر از آنچه قبلاً تصور می‌شد، می‌شود.

همان‌طور که می‌دانید بیماری سلیاک یک بیماری ژنتیکی بیماری سل از چه راهی منتقل میشود است. در واقع به همین دلیل است که اگر خانواده شما به این بیماری مبتلا باشند، احتمال ابتلا به آن در شما هم زیاد می‌شود. زیرا ژن‌های شما و اعضای خانواده‌تان بسیار به هم شبیه است. بنابراین در هنگام ازدواج هم مسئله‌ای که اهمیت زیادی دارد تشخیص این بیماری است.

○ تشخیص اچ آی وی یا داشتن وضعیتی دیگر که سیستم ایمنی را به خطر می‌اندازد

● سل نهفته مسری نیست، اما می‌تواند به مرور زمان به بیماری فعال تبدیل شود. بیماری سل فعال می‌تواند شما را بیمار کند و همچنین می‌توانید آن را به دیگران منتقل کنید.

بنابراین باید سعی کنید که کنترل این بیماری را در دست بگیرید، قبل از اینکه این بیماری کنترل شما را در دست بگیرد.

● اگر فردی که مبتلا به سل است بیماری‌های دیگری هم داشته باشد، درمان سل فعال ممکن است دشوارتر شود.

از تمام موارد موجود، ۵۶٪ موارد در جنوب شرق آسیا و غرب اقیانوس آرام بوده‌اند و ۳۶۰٬۰۰۰ نفر آلودگی همزمان سل و اچ‌آی‌وی داشته‌اند. بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۳، ۳۷ میلیون تشخیص و درمان مؤثر سل انجام شده است. در سرتاسر جهان میزان بروز سل بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۳ حدود ۱٫۵٪ در هر سال کاهش داشته است. در همین بازه زمانی میزان شیوع سل ۴۱٪ کاهش داشته است. بین سال‌های ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۳ میزان مرگ و میر سل حدود ۴۵٪ کاهش داشته است. میزان درمان موفقیت‌آمیز در سال ۲۰۱۳ حدود ۸۶٪ موارد کشف‌شده بود. هدف جهان تا سال ۲۰۳۵ کاهش ۹۵٪ مرگ و میرهای ناشی از سل و کاهش ۹۰٪ بروز موارد جدید است.[۸] تاریخچه[ویرایش]

Report this page